Категорія: НовиниОпубліковано: 05.10.2022

Post title getting code

Першого жовтня завершив свою роботу соціально-транспортний проєкт, який реалізовувався ADRA Ukraine за підтримки Ukraine Humanitarian Fund (що діє в структурі Управління ООН з координації гуманітарних питань). Загалом з лютого евакуювали 5 724 особи, доступ до базової інфраструктури отримали 24 462 пасажири соціального транспорту від ADRA Ukraine.

Станом на 24 лютого 2022 року ADRA Ukraine у співпраці з UHF/UN OCHA на постійній основі надавала безкоштовні транспортні послуги мешканцям ізольованих громад Луганської та Донецької областей. Полегшуючи таким чином доступ населення до базових, життєво необхідних послуг. Наприкінці лютого благодійна організація вимушено переорієнтувала свої транспортні зусилля на евакуацію цивільного населення із зон, де ведуться активні бойові дії. Реалізація проєкту відбувалась переважно в регіонах на півдні та сході країни, це Харківська, Луганська, Донецька, Дніпропетровська, Херсонська та інші області.

Станом на сьогодні в розпорядженні ADRA Ukraine залишаються евакуаційні автобуси, готові до екстрених рейсів та виїздів у гарячі точки. Благодійна організація й надалі продовжує працювати в цьому напряму й активно втілює нові проєкти, спрямовані на евакуацію та соціальні перевезення людей, які опинилися в складних умовах.

Інші новини:

Інші новини: