Категорія: НовиниОпубліковано: 12.10.2022

Post title getting code

Тисячі людей, які потребують допомоги, тисячі історій, які ми чуємо, надаючи їм підтримку. Та з дозволу людей розповідаємо читачам.

Протягом усього періоду воєнних дій Людмила Деда з сім’єю перебувала в Києві. Вони твердо вирішили нікуди не виїжджати. Але ніхто не підозрював, як страшно та складно морально буде їм під час ракетних обстрілів.

«Були сильні вибухи, і здавалося, що саме ця ракета впаде на наш будинок. Що саме ця ракета знищить наше житло та забере наше життя. Нерви просто не витримували…», — згадує Людмила.

Жінка звернулась по психологічну допомогу до психолога Раїси Степанівни, яку знала вже 10 років. За три перших зустрічі Людмила відчула себе набагато краще. «Навіть повернулося відчуття, яке я мала в дитинстві, відчуття безтурботності», — згадує жінка.

За її словами, такі психологічні консультації дали зрозуміти, що незважаючи на дуже напружені обставини, можна зберігати самовладання й керувати своїми емоціями, отримувати радість від допомоги людям добрими словами та справами.

Жінка також отримала продовольчу допомогу від організації, бо від початку воєнних дій втратила роботу і їй дуже складно було прогодувати власну родину, адже Людмила — єдина годувальниця.

«Хочу висловити свою подяку організації АDRA Ukraine за можливість отримати безкоштовну психологічну допомогу саме в Раїси Степанівни. Я нікому про це не говорила, просто уявляла її — дуже хотілося посидіти поруч і відчути теплоту її серця! І Ви здійснили мою мрію», — каже Людмила.

Інші новини:

Інші новини: